Ágazataink

Borászat

Mindenünk megvan, ami a nagyszerű borok megalkotásához kell: a minőségi alapanyag, a gazdagon termő föld és a büszke hagyomány.

Borászatunk, a Csányi Pincészet Zrt. közel másfél évszázados múltra tekint vissza, hiszen Teleki Zsigmond még 1881-ben Európa szőlőskertjeinek újjáélesztésekor a Kopár, a Csillagvölgy és a Hársos dűlőket sem hagyta érintetlenül. Neki köszönhetjük, hogy ültetvényeink a Villányi borvidék legkiválóbb dűlőin található ásványi anyagokban gazdag termőföldjei lettek.

1881
alapítva
370
hektár termőterület
~ 2,2 millió
palack bor

A mostani, közel 400 hektárnyi termőterület 40%-át Cabernet-fajták, 14%-át Kékfrankos, 10%-át Merlot, 10%-át Shiraz, 7 %-át Portugieser, 5%-át Pinot Noir, míg a maradék 14%-ot pedig egyéb fajták adják.

A dús, ízletes fürtökből Teleki Zsigmond hagyományait szem előtt tartva, korszerű feldolgozó rendszerrel készítjük legkiválóbb borainkat, melyek hagyományos fahordós és barrique hordós érlelését biztonságos palackozás követi a jelenleg legmodernebbnek számító palackozó gépsorral. Elhivatott munkánk során nem vágyunk másra, csak arra, hogy borainkat a világ legjobbjai között említsék.

Csatlakozzon a Bonafarm Csoport csapatához!

Nyitott pozícióink