Ágazataink

Takarmánygyártás

~450 ezer
tonna takarmány gyártása évente
~1.000
fajta gyártott termék
~1.500
eladási pont

Állataink a legjobbat érdemlik, így amellett, hogy gondoskodó környezetben és magas állatjóléti státuszú telepeken nevelkednek, kiváló minőségű takarmánnyal látjuk el őket a hét minden napján.

Ezt takarmányágazatunk teszi lehetővé, ahol a termékek minőségi alapanyagokból, a modern genetikák által meghatározott elvárások, valamint a mindenkori telepi tartástechnológia figyelembevételével, saját kutatási tevékenységeink eredményeit felhasználva készülnek. Olyan termékek ezek, melyek képesek kiemelkedő termelési mutatók eléréséhez segíteni partnereink és saját magunk állattenyésztését.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. meghatározó szereplője a hazai takarmánypiacnak. Évente több mint 450.000 tonna takarmányt készítünk és az általunk gyártott több mint 1000 féle termék nemcsak cégcsoportunk tagvállalatainál, hanem a magyar és külhoni partnereinknél is az állati takarmányozás sikereinek alapját jelenti. A termékpalettában a fő gazdasági haszonállatfajok (sertés, szarvasmarha, baromfi) számára készült takarmányokon túl többek között megtalálhatóak a hobbiállateledelek, valamint ló-, bárány-, kecske-, nyúl-, prémes állat, hal-, fácán-, fürj-, strucc-, zsiráf- és medvetakarmányok is.

Az országban 5 különböző helyszínen (Nagyigmánd, Zalacséb, Újszász, Mohács, Dalmand) összesen 9 üzemet működtetünk, ahol korszerű gyártási technológiát alkalmazunk. Üzemeink elhelyezkedése egyedülálló földrajzi lefedettséget biztosít, így a belföldi partnereinken túl a határ menti külföldi vevőinket is ki tudjuk szolgálni.

Takarmányainkat szigorú takarmánybiztonsági követelmények szerint és nyomon követhető termelés mellett állítjuk elő.

 

Csatlakozzon a Bonafarm Csoport csapatához!

Nyitott pozícióink