Ágazataink

Tejtermék-előállítás

A tej évezredek óta alapvető élelmiszerünk, hiszen számos olyan vitaminban és ásványi anyagban gazdag táplálékról van szó, melyre szervezetünknek feltétlenül szüksége van a megfelelő működéshez, és egészségünk megőrzéséhez.

A tej az egyik legértékesebb élelmiszerünk, rendkívül sokoldalú, megannyi különféle termék készíthető belőle, melyeket kicsik és nagyok is egyaránt kedvelnek. Értékes tápanyagokat tartalmaz és pozitív élettani hatásai vannak, ezért állandó szerepet kap étrendünkben.

 

KAPCSOLÓDÓ LINKEK:

 

~ 400 millió
liter feldolgozott tej
4
hazai üzem

Nem véletlen, hogy a modern élelmiszergyártás egyik legmeghatározóbb ágazata a tejipar. Szereplőinek feladata pedig nem kisebb, mint hogy ezt a természetes tápanyagforrást– megőrizve annak beltartalmi értékeit – minden nap biztosítsák a fogyasztók számára friss tej és különféle tejtermékek formájában.

A Bonafarm Csoporthoz tartozó Sole-Mizo Zrt. piacvezető szereplője a hazai tejiparnak. A nyers tej a Bonafarm Mezőgazdaság saját termeléséből, a Csípőteleken található tejtermelő tehenészeti telepről, valamint megbízható hazai termelőktől származik.

A minőségi alapanyagból friss és tartós tejet, különféle sajtokat, túrót, tejfölt, vajat és vajkrémeket, ízletes tejdesszerteket, és még számtalan egyéb tejterméket készítünk, melyeket nem csak itthon, hanem külföldön is értékesítünk.

Csatlakozzon a Bonafarm Csoport csapatához!

Nyitott pozícióink