Ágazataink

Bonafarm a mezőgazdaságban

A történetünk a termőföldön kezdődik

Az élelmiszergazdaság iránti elkötelezettség jegyében a Bonafarm Csoporton belül 2013-ban megalakult a Bonafarm Mezőgazdaság, ahol hozzáértő gazdák gondoskodnak állatainkról, azok takarmányozásáról, valamint termelik meg a kiváló minőségű alapanyagokat élelmiszer-feldolgozó tagvállalataink és partnereink számára. Kollégáink szakértelme, a sokéves tapasztalat, valamint a modern technológia alkalmazása teszi lehetővé, hogy mezőgazdaságunk minden körülmények között a maximumot hozza.

KAPCSOLÓDÓ ÁGAZATOK

Bonafarm az élelmiszeriparban

Értékes ízélmények minden generációnak

A Bonafarm Csoport az élelmiszeripar három szegmenségben van jelen 3 tagvállalata, valamint 2 stratégiai partnere révén. A Pick Szeged Zrt., az MCS Vágóhíd Zrt., és a Hungerit Zrt. a sertés, valamint a baromfi hús- és húskészítmény előállítás területén tölt be régiós szinten is meghatározó szerepet, a Sole-Mizo Zrt. a tejtermék-előállítás kiemelkedő piaci szereplője, míg a Csányi Pincészet Zrt. a villányi bortermelés fontos gazdasága.

Termékeinkhez csak és kizárólag magas minőségű, válogatott alapanyagokat használunk fel, melyek jelentős része saját integrációnkból származik, így garantált azok nyomon követhetősége, frissessége és biztonságossága. Hagyományainkat a legmodernebb technológiai megoldásokkal ötvözik szakértő kollégáink szigorú élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási rendszerünk keretein belül. Így készülnek népszerű márkáink megbízható és finom termékei, az általunk képviselt értékek pedig ott vannak minden szelet szalámiban, minden kocka sajtban, minden pohár borban…

KAPCSOLÓDÓ ÁGAZATOK